om bloggforfatteren

Hallo! Hyggelig at du snuser rundt og er over gjennomsnittlig interessert.

Idunn heter jeg. 21 år.

Nordmann på østkysten i Australia (her tilber jeg sola, smiler, dyrker kreativitet i studier og lever litt). Går andre året på universitetet nå og koser meg.

Kaffientusiast, vegetarianer, liker å kjøre. Kjærlighet for dyr, å skrive, puste, frokoster, fregner, stearinlys, havet. Lengter etter verdens flotteste kjæreste som for øyeblikket er en jordklode unna.


Vintersolverv er blitt ekstra viktig for meg i det tankesettet i å tenke fremover. Tenke lysere. Og å vite at det blir bedre fremover.


Takk for at du finnes.


--


Alt av henvendelser kan du sende til vintersolverv@hotmail.com. Ris, ros, samarbeidforespørsler, eller om du bare har noe på hjertet. Gleder meg til å høre fra deg.

4 kommentarer:

 1. Jeg har leita etter en slik blogg lenge, og endelig, endelig, ENDELIG fant jeg din! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ble jeg virkelig virkelig glad! Tusen takk!

   Slett
 2. Jeg må bare fortelle at hver gang jeg ser deg (bor i Tønsberg selv) blir jeg så glad! Du virker som et så fantastisk og herlig menneske, og jeg skulle bare ønske at jeg hadde turt å gå bort for å si hei. Men jeg er dessverre ikke av den typen, er vel litt for sjenert :) Er inne på bloggen din så fort jeg ser du har lagt ut noe nytt, for jeg syntes den er så fin, og du skriver så vakkert. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei men åh, så hyggelig! Du må bare hilse eller komme bort, for det syns jeg er bare koselig. Tusen tusen takk!

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.