torsdag 15. mai 2014

16:34

Klokka er 16:34, pus sitter på sin faste plass og jeg har ikke gjort i nærheten av alt jeg burde ha gjort til nå. Det er rotete og jeg må rydde før mamma kommer hjem, og jeg har prøve og foredrag i morgen og hodet mitt er helt kaos. Og jeg har oppgaver jeg skulle gjort til imorgen. Kjære vene hvordan skal dette gå.

Jeg vil bare ligge i badekaret resten av dagen. Alt blir liksom lettere og bedre når man bader. Bade skal jeg gjøre i morgen etter jeg har vært på kafé med Karl.

10 kommentarer:

 1. Du klarer mer enn du tror... <3
  Selv kom jeg opp i min første skriftlige eksamen i dag. Norsk skriftlig, både bokmål og nynorsk. Jeg ble utrolig lei meg meg og redd for hvordan dette eventuelt kunne gå, men jeg vet at det ikke dreper meg. Ikke helt. Aldri helt.

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for oppmuntring. jeg tror på deg også. dette går bra, bare tenk at snart er det ferie og sommer og ikke mer skole på en stund. dette greier du (<3)

   Slett
 2. Tusen takk for den fine kommentaren du skrev til meg, veldig veldig koselig å høre! (ps. for en fin blogg du har, den var så gjennomført og behagelig å lese)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååh, det å høre det fra deg er et superkompliment, Julie. Tusen takk!!

   Slett
 3. superfin blogg! elsker bildene dine, så fine og lyse!

  SvarSlett
 4. ååh så fin bloggen din er og deg og bildene og alt

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk, finis. jeg ser fryktelig opp til deg fotomessig så det er kjempegøy å høre det av deg!

   Slett
 5. Åh, for en nydelig blogg. Jeg elsker virkelig alt det du skriver, og bildene dine er så utrolig vakre. Det er du også forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, åh! Nå ble jeg glad (<3)

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.