tirsdag 6. mai 2014

bright sunflowers og presskannekaffi

Jeg ville gjerne startet innlegget med hei men akkurat nå så er det ingen å si hei til. Jeg har nå blogget på den gamle bloggen min siden 2009, men nå vil jeg ikke rosablogge mer (tror jeg). Jeg vil skrive fra hjertet og dokumentere det som skjer uten å føle at jeg alltid må ta plettfrie bilder, se tynn og pen ut med et lyserosa halvgjennomsiktelig layer over. Jeg orker ikke være i en boks lengre. Jeg vil bare skrive, og det håper jeg at jeg kan få til på denne bloggen her.

Ja vel, da skal jeg skrive litt om meg selv: Jeg heter Idunn og er en 19åring fra Norges eldste by, Tønsberg. Jeg liker å rote meg bort, lyden av regn, festivaler, kyss, presskannekaffi, makroner, blomster og rosévin. Akkurat nå er jeg snart ferdig på Horten videregående hvor jeg har studert medier og kommunikasjon i snart tre år.
Foran meg på bordet er bright sunflowers-kruset mitt, "mobba" og enmannspresskannen jeg fikk av en venninne til jul i fjor. Jeg håper jeg greier å følge opp denne bloggen. Jeg lover meg selv at jeg skal prøve.

(hade så lenge)

2 kommentarer:

legg gjerne igjen noen ord.