søndag 11. mai 2014

looking for alaska

Det er stille i stua og vaskemaskinen vasker så høyt at det ljomer. Mamma og pappa ser på bilder fra i sommer (det hjelper alltid når det er så grått ute).

Jeg er endelig ferdig med store deler av dagens skolearbeid og nå skal jeg endelig spiser litt vaniljekesam og lese boka mi. Jeg er ør i hodet av all tenkinga så håper jeg bare kan være en annen litt (sånn som man er når man leser bøker).


Er det noen som har noen gode bokforslag? Jeg liker jentene bøker, grinebøker og spesielt hvis du har en bok som har fått deg til å smile. 

(kanskje jeg velger meg ut en av de når jeg er ferdig med denne)

15 kommentarer:

 1. Hvis ikke du har lest The Fault in Our Stars, er den et must! Særlig hvis du liker Looking for Alaska.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke kommet så langt at jeg vet om jeg liker den eller ikke, men hvis jeg ender opp emd å gjøre det skal jeg definitivt lese den etterpå!

   Slett
 2. Et helt halvt år, boktyven, monstermennesket. Cecilia Samartin har mange fine. Håper du får en fin start på uken <3

  SvarSlett
 3. Hei! Du burde lese Rainbow Rowell sine bøker, spesielt Fangirl og Eleanor&Park, det er virkelig bøker man både ler og gråter av, samtidig som de er lettleste og tar opp dype og viktige temaer (:

  SvarSlett
  Svar
  1. fangirl har jeg hørt om! tusen takk for tips :)

   Slett
 4. evig söndag og den forhatte kroppen er to fine bøker, men den første er ganske nedstemt. den andre er ganske fin, men litt nedstemt den også, men begge er veldig fine bøker! The fault in our stars er helt klart en favoritt hos meg, og jeg har lest looking for alaska, men ikke fullført den. Har nettopp kjøpt The shock of the fall, gleder meg til å lese den! Ellers leser jeg Divergent triologien, The Hunger Games og The Mortal Instruments om du liker litt fantasy men litt romantikk inne i mellom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips, hvem du nå enn er :)

   Slett
 5. The Fault in Our Stars må bare lesest, uansett om du liker "Looking for Alaska" eller ikke, er en av mine favoritt bøker, det er en kreft bok, samtidig som det ikke er det. Den har både fått meg til å le, og nesten gråte.
  The perks of being a Wallflower. En veldig spesiell bok egentlig, men og veldig bra.
  How to kill a mockingbird ( har kun lest den på norsk da )
  Jenta på Klippen ( husker ikke forfatteren i hode nå )
  Om du liker Fantasy så :
  Divergent trilogien
  The Mortal Instruments serien
  Fallen engel serien
  Håper du likte tipsene :)

  SvarSlett
 6. "The Fault in Our Stars" er den boken jeg nå nylig leste. Jeg har aldri begynt å gråte av en bok før, men fy fasan som jeg gråt av den! Den anbefales på det sterkeste, og jeg mener den er best å lese på Engelsk, men det er jo smak og behag da :-)

  Skal lese "Looking For Alaska", gleder meg! Jeg tror at John Green blir min sommerforfatter, hihi! :-)

  SvarSlett
 7. "The Fault in Our Stars" er den boken jeg nå nylig leste. Jeg har aldri begynt å gråte av en bok før, men fy fasan som jeg gråt av den! Den anbefales på det sterkeste, og jeg mener den er best å lese på Engelsk, men det er jo smak og behag da :-)

  Skal lese "Looking For Alaska", gleder meg! Jeg tror at John Green blir min sommerforfatter, hihi! :-)

  SvarSlett
 8. "The Fault in Our Stars" er den boken jeg nå nylig leste. Jeg har aldri begynt å gråte av en bok før, men fy fasan som jeg gråt av den! Den anbefales på det sterkeste, og jeg mener den er best å lese på Engelsk, men det er jo smak og behag da :-)

  Skal lese "Looking For Alaska", gleder meg! Jeg tror at John Green blir min sommerforfatter, hihi! :-)

  SvarSlett
 9. "The Fault in Our Stars" er den boken jeg nå nylig leste. Jeg har aldri begynt å gråte av en bok før, men fy fasan som jeg gråt av den! Den anbefales på det sterkeste, og jeg mener den er best å lese på Engelsk, men det er jo smak og behag da :-)

  Skal lese "Looking For Alaska", gleder meg! Jeg tror at John Green blir min sommerforfatter, hihi! :-)

  SvarSlett
 10. Krystallslottet og Sørgekåpen

  SvarSlett
 11. Du bør så absolutt lese The Fault In Our Stars. Elsket boka ♥
  Har nettopp fullført boka Våk Meg av Amy Plum. Vart presentert og anbefalt av eit søskenbarn som lot meg faktisk låne boka av henne og denne er ein bok som passer deg vist du liker litt fantasy og romantikk med litt Romeo og Julie. Også tar historien plass i nydelige Paris som passer perfekt siden forfatteren er flink til å lage nydelige øyeblikk ved å ordlegge seg detaljert om omgivelsene. Det er ein serie, men boka gav meg ein følelse av at eg ikkje ville at serien skulle ta slutt...Anbefaler med stor A..:-)

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.