tirsdag 3. mars 2015

landet og tilbake.

Så fort jeg logger inn her så dukker det opp en eller annen form for skrivesperre. En semiprestasjonsangst. Og selv om dette er mitt "fri-sted" til å skrive hva jeg vil, så er det mye mer komfortabelt å skrive i "boka". Så ikke tro at jeg ikke har skrevet noe siden sist jeg logga inn her.

Ja, for jeg har vært på tur! Instafølgerne mine har nok fått med seg det, og de fleste av dere her inne har jeg fått inntrykk av følger opp på den plattformen også? Jeg vil fortelle om turen! Hva vil dere høre om? Litt jeg skribla underveis, kanskje tips, hva er gøy? (og er det noen igjen som kikker innom egentlig?)

(Dessverre er jeg en dritt og dro med meg kamera+ objektiver over alt, men det ble lite fotografering med annet enn iphone 6. Hater meg selv jeg også)

Jeg har vært i Warsawa, Lincoln og Paris og selvom jeg har besøkt kjente fjes så har jeg reist alene, og vært mye alene. Hva er dere interesserte i å høre om? 


7 kommentarer:

 1. Alle de fine cafè-stedene du har besøkt, fine sykkelgater/parker osv, skjulte skatter, beste minne osv :) Hadde vært veldig kjekt å høre om!<3

  SvarSlett
 2. Tanker og skriblerier du har gjort deg underveis på turen hadde vært kjekt å lese! Ellers er det alltid gøy med tips til unike steder eller aktiviteter!

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig er vi enda her Idun! Venter alltid på inspirasjon fra deg :)
  Ser ut som du har kost deg(følger instagrammen din), og jeg gleder meg til at du kan ta masse bilder fremover! Savner det, og du låvte når sola kom :)

  SvarSlett
 4. Ble så glad når jeg så nytt innlegg fra deg, har savnet det skikkelig! Jeg vil høre om alt, åh, reising er jo det fineste og jeg drømmer meg så bort i andres eventyr. IPhonebilder er veldig mye bedre enn ingen bilder, ikke vær så hard mot deg selv, fina <3

  SvarSlett
 5. Så gøy med innlegg! Fulgte deg på bloglovin for en liten stund siden (kjente deg igjen fra instagram, haha) i håp om at du kom til å blogge igjen snart! (for bloggen din så veldig fin ut)

  Åh, så heldig, det er så fint å reise! Jeg hadde likt å lest skribleriene dine, hva du gjorde på, kanskje en miniguide til de forskjellige stedene hvor du forteller om ting man burde få med seg der/steder man burde besøke, enkle reisetips til de diverse stedene, også gleder jeg meg veldig til å se bilder, likevel om det er iphone bilder! :D

  SvarSlett
 6. Jeg vil gjerne høre om turen din :) Skriv gjerne om hva du følte da du var der.

  SvarSlett
 7. Så gøy med nytt innlegg :-D!

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.