onsdag 8. juli 2015

sommerdager i kragerø

Været er skiftene men humøret er stabilt på topp. I løpet av de første dagene i kragerø har jeg blitt solbrent på nesa, gått barbeint, spist masse vannmelon, farget mitt solbleka hår til noe som ser mer pent ut (og jeg er forelska i det). Jeg har laget verdens diggeste iste (link i forrige innlegg), Ole dukket opp med en tjue min for sein buss i går, og annet enn å kysse har vi har drukket bra kaffi et nytt fotogent sted her i kragerø (hvor det er yogastudio og kafélokale i samme!)

hytteliv
kaffe/yoga
sommerdager i kragerøkaffe/yoga
Untitled

Sommer i norge er sommer i norge, og regnværet må til for at de fine dagene skal være ekstra fine og viktige. Men jeg kan si så mye at det er fint å leie kjæresten sin mellom ferieturistene i brosteinsgatene, selv om himmelen er grå.

'nytt' hår
sommerdager i kragerø
Jeg lakket neglene til farmor lys rosa, pus leker tom&jerry med mus, svanen kommer jevnlig med barna for å tigge brødskalker, de norske jordbæra er noe søtere enn forrige måned, og en liten tur på skåtøykafé var ikke helt feil (selv om regnet pøsa og jeg måtte vaske vekk sølevann fra birkenstocksa like etter).
kaffe/yoga
kaffe/yoga
Bra islatte (men mangel på sugerør)

Torsdag er det nattåpent og de allerede for trange butikkene stabler hyller og fyller stativene med mest mulig stæsj i forkant. Vi skal inn og se på sirkuset. Fredag er det øylarm; jonas alaska kommer til kaféen og i den anledning har yr.no meldt pent vær.

4 kommentarer:

 1. Den kafeen der må jeg vite hvor ligger!

  SvarSlett
  Svar
  1. like ved carlhansensbrygga, vegg i vegg med barekoza!

   Slett
  2. Åh tusen takk, skal se om jeg finner det i kveld

   Slett
  3. jeg fant det det var dritfint tusen takk

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.