fredag 4. desember 2015

de seis / seks / έξι / sechs

desemberanbefalinger

Jeg tenkte jeg skulle lage et lite innlegg igjen! Et anbefalingsinnlegg, og med litt ting jeg har kommet over.. på internett og i virkeligheten. Det er lenge siden nå. Alt blir lenge siden med lange bloggpauser, da. En liten sekser.

1. Rollie Loafer i offwhite/ pale blue fordi jeg sikler på sko som jeg ikke har råd til, akkurat dette paret finner du her. Jeg advarer dere, innmari fine sko.

2. Frokosten min nesten hver dag her nede; Nicecream (bananiskrem). Kjøper inn store bananklaser, lar de stå til de blir brunprikkete /modne, fryser ned tre-og-tre i plastikkposer. Så, når det er frokosttid er det bare å kjøre de fryste bananene i kjøkkenmaskin (jeg bruker stavmikser) aleine eller med ønsket ingrediens. Smak og konsistens er creamy iskrem og ååh så godt. Favoritten min er en neve bringebær oppi og så drysser jeg kokos over. Godt med havregryn hvis du vil ha en frokost som metter enda lengre utover dagen.

3. BLOOD av Lianne La Havas. Elsker dette albumet! Spesielt Tokyo og What You Don't Do. Frankie Magazine skrev om det i forrige utgave, og for å være helt ærlig sjekket jeg det kun ut fordi pent albumbilde, men hallo funky. Har helt dilla. (linkene er til spotify)

4. Rifle Paper co. wall calendar. Bestilte denne i fjor, men de ble utsolgt samtidig så jeg fikk den aldri. Jeg har alltid ønsket å være organisert og har ambisjoner med ukentlige almanakker og det hele, uten å egentlig få det til. Men akkurat denne typen kvadratdatoappointmentkalender greier jeg å bruke. Foreløpig har jeg bare laget min egen. Studentlyfe.

5. Karlsson klokke i rosegull var et av mine første kjøp da jeg kom, fra kikki.k. Et av mine beste kjøp også. Bruker den som alarmklokke hver dag og den er i tillegg såå fin og minimalistisk. Jeg trodde jeg ikke skulle falle for rosegulltrenden men den tok meg.

6. Netflix x Marvel's Jessica Jones. Jeg kjente ikke til marvelserien, og så bare Krysten Ritter før jeg klikket meg inn på den, på netflix. Episodene er én time lange, så da jeg oppdaget at dette er en serie hvor blod og vold forekommer så var det for seint og jeg var allerede oppslukt. Jeg får innmari lett mareritt så jeg så hele sesongen på under 24 timer for å gjøre minst mulig skade, dette var forrige uke og jeg er fortsatt opprørt. ups.

Har du noe tips eller anbefalinger å dele med meg?

2 kommentarer:

 1. Bloggen din er helt fantastisk! En slik har jeg lett etter lenge, men skulle ønske du kunne oppdatere den litt oftere (:
  Du er et herlig menneske

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg vet ikke om du knyttet mailen din til kommentaren, eller om du ikke får opp dette. men jeg skal oppdatere litt mer fra nå av, jeg var bare i en dårlig periode. :) tusen takk

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.