søndag 13. mars 2016

blomsteskissing og regnvær

Det er en regnværsdag, det er søndag og jeg våkner ikke før ni. Drar opp skyvedøra for å puste litt, kookaburra skrattler fra the headslands og jeg tar med meg det halvfulle vinglasset jeg sovnet fra med på badet. Jeg liker å vaske opp kaffekrus og vinglass på badet. Vil ikke at kaffe-og rødvinsmerker skal sette seg fast. Kurer håret og barberer beina i dusjen, som om det er en anledning.

sunday vibeshomework
Etter to skiver bruchetta til frokost, vannerunde og tjue min på de nye snapchatfilterne flippflopper meg ut og de 300 meterne ned til sentrum av Burleigh. Luftfuktigheten er høy, temperaturen like under 30 og det yrer slik at alle ser svette ut. Plager Kristen litt på jobb, før jeg tar shoppingslalåm i James Street (den lille handlegaten vi har her). Kjøper gluten free organisk pancake mix (alle vennene mine her nede er coeliac, så er bare dårlig gjort å kjøpe frokost som de ikke tåler), cacao nibs, vanilje stang og rismelk.

Til onsdag skal Kristen og jeg ha pannekakebrunsj, og jeg gleder meg mer enn jeg burde. Jeg har det verste søtsuget jeg har opplevd på veldig lenge, og doughnuts 10 min unna setter selvkontrollen på prøve. Den ikke-eksisterende selvkontrollen* mener jeg selvfølgelig. Jeg dyttet akkurat i meg to dusin jordbær med crunchy peanøttsmør på..

seagulls at the sea shore

I ettermiddag har jeg skisset litt mer blomster, gått tur på stranda, fått litt oversikt over tutorials i uken som kommer og skrevet en laang "to-do list". Nå holder jeg på å sovne, så jeg tar kvelden på denne siden av kloden.

2 kommentarer:

  1. Du skriver så vakkert og inspirerende!

    SvarSlett
    Svar
    1. jeg skjønner ikke at du syns det, men du aner virkelig ikke hvor stor pris jeg setter på at du sier det. tusen takk.

      Slett

legg gjerne igjen noen ord.