onsdag 28. september 2016

spørsmål ang studier i australia

Fytti rakkern så mange som kikket innom her igårkveld. Så gira har jeg ikke vært siden fikentreet mitt begynte å vokse ny grein. I løpet av de siste dagene har det vært mange som har klikket inn på arkivet mitt fra mars 2015, da jeg reiste litt. Et av de mest leste der er det med tips om god mat i warszawa. Mitt forsøk på miniguide, si. Jeg er ikke helt på bloggtoppnivå, på akkurat det.

Flere ganger i måneden får jeg mailer, private messages og direct messages med tema aussie. Jeg tenkte, kanskje jeg skal dedikere et innlegg til nettopp det? Hadde det vært litt fint? Da må dere faktisk kommentere også, da. Ellers ser jeg skikkelig teit ut.

Er det noen som har spørsmål angående studier her nede? Kan være hva som helst fra miljø, flybilletter, søknadsprosessen og alkoholpriser. Jeg skal skrive et innlegg og svare på spørsmål, i god gammaldags rosabloggstil #spørsmålsrunde
8 kommentarer:

 1. Hva fikk deg til å velge Australia? Og hva er det du studerer der nede?
  Hvordan er det å ikke ha din kjæreste med deg gjennom alt dette? Er du veganer? Det ser slik ut og om det er slik, hvorfor?

  Må også få sagt at du inspirerer meg noe helt utrolig

  SvarSlett
 2. Trives du? :D er det dyrt å bo og leve der? Fant du studie og bosted sov aleine eller gjennom en organisasjon? Dro du aleine eller har du noen kjente i Australia på forhånd? Tar du en hel bachelor eller master der nede? Eller hva gjør du, og hvor lenge blir du? Digger at du tørr og dugger deg Idunn!!

  SvarSlett
 3. Hvordan er australske priser ? Hvorfor valgte du Griffith university ? Hvordan fant du boplass ? Noen tips til fremtidige nordmenn som ønsker å studere i Australia ? Hvor mye får man i stipend og hvordan ellers finansierer man oppholdet ? Hvordan søkte du om skoleplass og hvilket snitt hadde du fra videregående ?
  Ha en fantastisk fin dag <3

  SvarSlett
 4. Hvordan er det å ikke kunne se og være med Madelen Endresen når du vil? <33 jeg synes det er forferdelig ilu.

  SvarSlett
 5. Hei, jeg vil gjerne vite hvordan prosessen av flyttingen var. Hvordan tjener man penger? Jeg har selv lyst til å flytte til utlandet. Og vil vite hvordan det er de første ukene. Var det uvant å skifte språk fra norsk til engelsk?

  SvarSlett
 6. hvordan søkte du? hvordan fungerer søkeprosessen?

  SvarSlett
 7. Jeg lurer litt på hva du studerer? Om du får det godkjent i Norge? Får du jobbe der nede eller er det studiepenger? Er det i regi av et program eller har du bare søkt selv? Og hvordan er det litt generelt.

  SvarSlett
 8. Vet det er en stund siden nå, men håper fremdeles du har tenkt til å svare på dette en eller annen gang. Jeg lurte bare på hvordan du har fått venner og kontakter der nede? Liksom, hva er den beste innfallsvinkelen? Har du for eksempel blitt kjent med folk hovedsakelig gjennom studiene?
  Klem. <3

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.