fredag 23. mai 2014

au revoir, farewell, auf wiedersehen, toodles

Det er ikke lenge siden jeg innså at om et par eksamner, noen dager og et vitnemål så er jeg ferdig på videregående. Da er det hade, goodbye, au revoir, farewell, auf wiedersehen, toodles, adjø og ta-taa til alt som har med videregående å gjøre

Tretten (fuckings) år med skolegang. Ferri. Det er nå det begynner å bli skummelt. Hva i all verden gjør jeg med livet mitt? Jeg har lagt planer litt frem i tid, men hva i all verden gjør jeg med livet mitt? 


Ja, men hva vil du da, Idunn? Jeg vil reise, være med fine mennesker, skrive, lage mat, ta bilder, skrive mer, danse, være forelsket, reise mer, drikke vin og skrive enda litt til.


Jeg blir svimmel bare jeg tenker på fremtiden. Hvor ble det av alle de årene jeg skulle finne ut og bestemme meg på? Fasan å skummelt dette er. Er det nå det begynner på ordentlig? 


Please si det finnes noen andre der ute som er like lost som meg når det kommer til fremtiden?

7 kommentarer:

 1. Yup! Har absolutt null clue på hva jeg skal gjøre videre.. Får helt angst av dette.

  SvarSlett
 2. Fremtiden er skummelt å tenke på. Men jeg håper du finner ut hva du "skal i fremtiden" :)
  Og jo, jeg er like lost som deg når det kommer til framtiden.

  SvarSlett
 3. (dette har jeg lurt på fryktelig lenge, så nå må jeg bare komme med det)
  Jeg har fulgt deg på denne bloggen og den andre, og jeg har merket meg at du har så utrolig fine plugger i ørene dine. Jeg lurer på hvor du finner og får kjøpt de søte, jentete pluggene og hvor mange mm du har utvidet? Har lett over alt, både på internett og i butikker, etter de fine pluggene. Jeg finner aldri slike som er helt "meg", men de jeg ser du har er så vakre oh my gosh!

  SvarSlett
 4. Jeg er minst like lost som deg når det gjelder framtiden, men lever i håpet om at det skal ordne seg til slutt! :)

  SvarSlett
 5. Fullstendig lost, og vet ikke om det ordner seg heller... Du er langt i fra den eneste! Litt i panikkmodus her!

  SvarSlett
 6. Jeg aaaner ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt! Foreldre sier alt vil ordne seg .. skulle ønske jeg kunne trodd på dem.

  SvarSlett
 7. Jeg er i akkurat samme situasjon som deg! Alt jeg vil gjøre er å skrive, reise, skrive mer, forelske meg, og reise enda mer. Det er så vanskelig.. Jeg blir dratt mot tanken om at jeg bare vil gjøre det jeg elsker mest, mot å få en ordentlig utdannelse og bygge opp en karriere. Heldigvis skal jeg ha et deilig friår, da kan jeg få ro til å tenke.

  Lykke til, Idunn! Dette skal gå bra :-)

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.