fredag 6. juni 2014

punktum


Festivalpasset til hove har dukket opp i postkassen, jeg har danset med venninner og spist sinnsykt mye vannmelon og jordbær. Sykkelen min og jeg har vært på tur i skogen, jeg har feiret bursdag til kjæresten min og drukket altfor mye vin.

Her om dagen drakk jeg min første flaske med rødvin. Rødvin er sjeldent førstevalget mitt på polet, men den het Gato Negro/svart katt og jeg kunne ikke avslå. Jeg ble positivt overrasket: den var kjempegod. Er jeg voksen nå?


Jeg lå litt for lenge i badekaret i går og så dokumentarer med duftlys som eneste selskap. Klokka passerte midnatt og regnet haglet hardt på takvinduet over badekaret. Oh my som det regnet. Da jeg ble vekt i dag snublet jeg bevisstløst ut av senga og tok på meg det første og mest komfortable jeg fant. I dag er det både d-dagen og dommedag og gud hjelpes ja for i dag skulle vi komme opp i muntlig.

Til min store glede fikk jeg bekreftet at "du kan ta deg sommerferie, idunn". Noen venninner og jeg feiret bekreftelsen på kafferiet over ei litta presskanne. Jeg stirret på alle trærne som passerte forbi på vei mot Tønsberg og nå sitter jeg hjemme i sola sammen med pus. Jeg klapper meg selv på ryggen! Ferri på videregående skole. Hurra for meg.

Jeg har så mye på hjertet. Så mye å si. Jeg har det så bra akkurat nå.

6 kommentarer:

 1. Liker å høre at du har det bra! Det gjør meg litt gladere, liksom, hehe (:
  Måtte forresten le litt da jeg leste navnet på vinen over her, da mamma drakk seg godt kvalm på den, rett uttafor vinduet mitt på campingtur, hahah!
  Håper på oppdateringer, jeg liker såå godt bloggen din - spesielt uten det rosa overfladiske laget over (:

  SvarSlett
  Svar
  1. åhh, koselig å høre at du liker bloggen min. hahah, ja vinen var jo veldig bæraktig og søt så jeg kan forstå man kan drikke seg kvalm på den om man ikke spiser rikelig til!

   Slett
 2. Kom akkurat innom denne bloggen, er mer typen som liker sånne her innlegg iforhold til rosablogging. Du skriver så fint, tror jeg kommer til å være innom her flere ganger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk! Det betyr veldig mye for meg, åhh

   Slett
 3. Så flott at du har det bra, Idunn! Det fortjener du :-D

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.