tirsdag 23. september 2014

niårsjubileum

På min liste over vonde hverdagsfølelser så er det å føle seg mislykket et av de øverste punktene. Det skal ikke så mye til før jeg føler meg slik, fordi hver gang jeg ikke får til noe eller hvis jeg prøver noe som ikke er for meg, så tar jeg det personlig (fryktelig slitsomt, vet). 

De siste dagene har jeg ikke følt det slik. Jeg har følt at jeg har fått til noe, jeg har gjort avtaler, skrevet under på en arbeidskontrakt og jeg har kjøpt et rødt skjørt som matcher fav leppestiften min som jeg skrev om i listeinnlegget. 

I dag er det 23. september og nøyaktig 9 år siden mamma kom hjem med et lite vettskremt svart pusegull. Et fint lite pusegull som jeg der og da hadde ingen idé hvor viktig kom til å bli for meg. Den dag i dag kjenner jeg til viktigheten av å ha en katt og selvom jeg vet hun ikke vil være der hele livet mitt, så jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre den dagen jeg ikke har zelda lengre.


9 kommentarer:

 1. Kjempe søt! Da min søte pusekatt forlot verden, falt verden i grus. Aldri vært så lei meg før, og jeg har opplevd mye fælt.

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg kan tenke meg at det er noe som det jeg også kommer til å reagere med. åh, kondulerer.

   Slett
 2. Du skriver følsomt Idunn, alltid koslig å sitte en liten halvtime og lese dine siste innlegg innimellom. Liker faktisk denne bedre enn PrinsesseIdunn. Har dessverre for meg (kanskje flaks for deg) aldri møtt deg, men jeg synes du virker så utrolig ekte, spesielt etter du begynte med denne bloggen. Ole og deg er på en merkelig måte noe som gjør meg glad, håper dere er lykkelige og fortsetter å være det, sammen. Også har dere de to mest fantastiske stilene i verden, skulle ønske Ole brukte Lookbook oftere :(

  SvarSlett
  Svar
  1. åh dette varmet meg godt. tusen hjertelig takk, hvem du nå enn er. hvis du forteller meg hvem du er, og du ikke bor så altfor langt borte så kan vi jo sikkert møtes en dag? ingenting er umulig.

   jeg verdsetter denne kommentaren høyt og jeg skal ta den med meg en dag jeg trenger en klem. jeg og ole har det veldig bra og har ingen planer om å gjøre det slutt i nærmeste framtid. jeg kan pushe litt på han i forhold til lookbook (det er nemlig jeg som tar bildene av han).

   Slett
 3. Åå fine Zelda <3

  Du tar så fine bilder, både du og Ole, hvilket kamera bruker dere?

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg bruker canon eos 60d iallfall, kan komme tilbake til hva for ole bruker!

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.