mandag 27. oktober 2014

morgen med han

Våkner av alarmen hans klokka kvart på sju. Han står opp en halvtime etterpå, snubler i rotet på gulvet mitt og pakker sekken. Jeg hører han på badet, så kommer han og kysser meg på panna, stryker meg på den dynevarme kroppen min og sier hade. Jeg tror jeg svarte, men er ikke sikker. Ser han lukker døra bak seg. Sovner igjen.

Noen timer etterpå våkner jeg av meg selv, alene. Ser meg i speilet, tar på noe semirent som henger over en stol på rommet, prater med katten og spiser muffins til frokost. Sminker meg, beundrer solariumsfregnene på nesa (var soldagen/gratis sol igår), varmet litt suppe og går ikke ut av huset i dag heller. 


Imorgen tidlig skal jeg på jobb, da! Det ser jeg frem til. <3
10 kommentarer:

 1. Den finaste måten å våkna opp på e et kyss fra den ein elske.

  / Tusen tusen takk :)

  SvarSlett
 2. Koslig innlegg, kjenner meg igjen. Hva gjør Ole om dagen egentlig? Friår med jobb han også?
  Absolutt nydelig dynetrekk forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. ole har også friår og jobber som grafisk designer/assistent hos H.Henriksen (familiebedrift). tusen takk!

   Slett
 3. Høres ut som en behagelig dag :) Elsker dynetrekke ditt :D

  SvarSlett
  Svar
  1. åh nei, det er kanskje behagelig av og til, men jeg har for mange dager som dette og det går til hodet på meg (for å være ærlig). <3

   Slett
 4. Her skriver du virkelig helt nydelig. Den herlige kjærligheten i en enkel hverdag kommer så godt frem, sitter og smiler når jeg leser det.

  SvarSlett
  Svar
  1. dette varmet meg å lese. av og til er jeg redd for å skrive om kjærlighet og følelser fordi jeg klisser ofte litt vel mye på (er redd for at det skal bli så søtt at leserne blir kvalme). tusen takk.

   Slett
  2. Det burde du ikke være redd for. Når du skriver slik som du gjør her så er det ikke det minste klissete, bare utrolig koslig og varmende lesning rett og slett. Leste akkurat innlegget om at han skal i militæret. Det gjorde faktisk vondt å lese. Begge innleggene uttrykker veldig sterke følelser, uten å bruke altfor store ord og overdrive. Du er flink til å skrive, og mange av innleggene er veldig bevegende, kanskje fordi jeg kjenner meg så godt igjen i mye av det du beskriver i hverdagslivet ditt med Ole.

   Slett
  3. Med disse kommentarene gjorde du dagen min 1000x bedre. Takk takk takk, jeg skulle ønske jeg visste hvem du er.

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.