mandag 24. november 2014

dårlig samvittighet

Jeg har så vanvittig dårlig samvittighet for at jeg ikke pugger og leser på noe, fordi at for første gang har jeg ingen skriftlig prøve, oppgave eller noe annet teoretisk jeg må forbrede meg på. Det er så nytt og frustrerende, og jeg vurderer nesten å ta et kurs i et eller annet bare for å lette på samvittigheten.

(det er bare de lateste dagene jeg føler det slik, for jeg har egentlig ikke tid) 


Det er akkurat én måned til julaften og allerede kjenner jeg til ting jeg må ha gjort, avtaler og jobb. Jeg skulle til å melde at denne måneden kommer til å gå fort, men skal jeg være ærlig følte jeg at det akkurat var sommerferie, og da sommerferien startet så syns jeg det var knappe to uker siden nyttårsaften. Så det at tiden flyr er ikke akkurat nytt.


Jeg har bare den praktiske delen igjen av førerkortet og prestasjonsangsten ligger allerede som en klump i magen som vokser og vokser jo mer jeg tenker på det/syker meg opp. Jeg prøver å roe den med en usunn mengde chailatte og jeg tror det funker litt.


Jeg har gåsehud på armene og er svett i håndflatene fordi at enten har jeg så lite som ingenting å foreta meg, andre dager er agendaen fullbokket fra time til time. Jeg har blanda følelser for denne typen tilværelse: en god blanding av gira, rastløs, sliten, utmattende og samtidig er det kjempekomfortabelt. 3 kommentarer:

  1. Er så flink til å sette ord på ting du, Idunn. Lykke til på oppkjøringen også, når den tid kommer <3

    SvarSlett
  2. Kjenner meg igjen der. Jeg prøver å skape så mye balanse som jeg klarer. Lykke til med oppkjøring, og sett pris på den vakre juletiden! :)

    SvarSlett
  3. Heier på deg! Lappen klarer du fint :)

    SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.