mandag 10. november 2014

pustepause

(endelig kan jeg sitte ned og puste ut) Hei! Den siste uka har gått i ett kjør! Dere som har fulgt meg på instagram (evt. fulgt med i sidebaren på bloggen) og twitter vet nok store deler av dette, men for dere andre så tar jeg en kjapp oppsummering.

På mandag for en uke siden i dag stod jeg opp grytidlig fordi jeg skulle til hoff på sikkerhetskurs, senere på dagen var jeg på rockefeller i oslo og så st.vincent sammen med ole. Hun var såå fantastisk live, og til tross for at hun ble litt andpusten av all artsy kaving/ dansing på scenen så hørte man virkelig at dama hadde stemme. + Moddi var i publikum, og jeg fikk en god og lang klem av han i forkant av konserten. Vi løp slalåm under tak i regnet til jernbanen og tok siste tbane mot bærum (hvor jeg har gjestfri familie vi fikk sove hos <3). 


Hang litt casual på togstasjonen mandag.Tirsdag ble borte i dragsuget (mandagen var litt for våte sko+litt for mye cider), onsdag jobbet jeg og torsdag hadde jeg tidlig kjøretime etterfulgt av brunsj med siv amanda. Fredag morgen snødde det (!) og jeg dro inn til oslo for å ordne håret mitt på masseomtalte hendrix frisør. Jeg vant billett til siri nilsen sin konsert på fredagskveld, men fikk ikke muligheten til å dra så jeg gav den bort på instagram. Lørdag gikk jeg selvfølgelig i fakkeltoget mot pels og ropte meg hes. Avsluttet lørdagen med en vegetarburger og løkringer. I går jobbet jeg igjen, ooog nå kom jeg akkurat inn døra fra enda en kjøretime.Det verste er at kameraet mitt var ikke med på noe(oops). Nå skal jeg slappe av. 


3 kommentarer:

 1. Til trodd for hektiske tilstander høres det ut som om du har hatt det veldig fint! Velfortjent <3

  SvarSlett
 2. Enig med personen ovenfor. :)

  Hvis du får tid, synes jeg alltid det er veldig interessant når du lager videoblogg. :)

  SvarSlett
 3. Enig med hunfranummer13 og anonym! :D Håper du koser deg max nå når du får sjangsen til å slappe av. Nå skal jeg bare rydde litt på rommet også slappe av og lese noen magasiner. Ønsker deg en fin kveld! :)

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.