torsdag 4. desember 2014

fra avsky til åpne armer over en helg.

Det ble jul over helga, og minusgradene faller kjappere enn meg i støvletter på isen på torvet. Jeg syns ikke noe om juleballader og juletrær midt i november, men fra første desember er alt greit. Da tar jeg imot julebakst, marsipangriser, gløgg, julelys og gla'ade jul med åpne armer. 

For åh jeg elsker jula. Jeg elsker hjemmelaget mat, jeg elsker lys, jeg elsker julefilmer, og mest av alt jeg elsker familien min. For meg er jul tiden der familien er hovedfokus, og jeg er så heldig som har den familien jeg har og at vi har muligheten til å tilbringe tid sammen på den måten vi har.


I skrivende stund gjør jeg alt jeg kan for å roe meg. Jeg er kun en god klem unna et mentalt sammenbrudd og jeg prøver fortvilet å tviholde alle delene av meg samlet. 


Jeg er sjeldent stressa som person, så når jeg først da blir stressa så vet jeg ikke hvordan jeg skal håndtere det. Joda, jeg kan da noen pusteøvelser og slike triks, men nå er det mer et mentalt stress jeg opplever (ikke den panikkangsten jeg har bedre kjennskap til).


Nå skal jeg bade og puste litt mer. (bildene under er instabilder fra de siste dagene. Stua hos Ole i det nye huset deres, og litt av sminken min i dag til morgenen).
8 kommentarer:

 1. Svar
  1. dette var en god kompensasjon til en klem. <3

   Slett
 2. Klem, fina <3 (blir så glad når jeg ser det er et nytt innlegg fra deg)

  SvarSlett
 3. Ser du har oppdatert headeren - kjempefin!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hyggelig du liker den! jeg er også veldig fornøyd. :)

   Slett
 4. åå, så utrolig pene og fine bilder, Idunn. Setter alltid stor pris på denne bloggen, og håper du vil fortsette å blogge lenge! Du skriver latterlig fint og stemningsfylt.

  SvarSlett
  Svar
  1. dette varmet veldig veldig godt. tusen takk. sånne kommentarer som dette gjør at jeg får motivasjon og inspirasjon til hyppigere oppdateringer. <3

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.