fredag 19. desember 2014

spørsmål?

I dag har jeg lest litt, drukket to chailatter, tatt litt bilder for karl, og jarand har kommet hjem til jul. Himmelen var så fin og rosa idag.

Annet stas som har skjedd/ dukket opp i posten er mine nye superfine plugger. Har lagt de ut på instagram så hvis dere ser i sidebaren hvor instagrammen min er (eller klikker her så kan du se de)

sven foyns bedehus
karl 19/12

Jeg kom akkurat over et spørsmål-og-svarinnlegg på en annen blogg og tenkte at det kan jo hende noen av dere sitter med spørsmål og slikt som en av og til lurer på. Ikke vet jeg, men hvis det da er noen som har noe de lurer på så skal jeg dedikere et eget innlegg til svar på det.


Har dere spørsmål så kan dere bare fyre løs, også skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

17 kommentarer:

 1. Hvordan møttes du og Ole?
  Hvilke tre nettbutikker handler du mest fra?
  Har du noen julekalendere?
  Kan du ha et innlegg med dine tanker rundt politikk og den nåværende regjering?
  Kan du anbefale noen fine bøker, filmer og serier?
  Hvordan har du det?
  Husker du lagde den (ekstremt viktige og korrekte) videoen om selvskading, kan du lage et innlegg hvor du går mer inn på det temaet? Gjerne også personlig erfaring, men tror alle skjønner om det er for sårt å skrive om på nett.
  God jul!

  SvarSlett
 2. Hei! Her kommer to spørsmål: Hva er favorittsangen din eller en sang du synes er vakker? Hvor gammel var du når du begynte å blogge?

  SvarSlett
 3. Er du student, eller hva gjør du nå egentlig? :)

  SvarSlett
 4. Hvordan går det egentlig med deg? sånn egentlig? <3

  SvarSlett
 5. tips til å bli en bedre snakker? Jeg er en ganske klein person, og vil gjerne ha litt tips slik at jeg kan få bedre flyt i samtalene mine. Vet jeg er dårlig på dette, så jeg tør så vidt å være sammen med en person ved tomannshånd.

  SvarSlett
 6. Du nevnte i kommentarfeltet på en annen bloggpost at du hadde slitt med psykisk helse gjennom vgs, og at du derfor hadde en del fravær. Kunne du fortalt litt mer om dette og hvordan du kom deg gjennom det? Grunnen til at jeg spør er at jeg selv går på videregående og sliter psykisk. Føler meg som en eneste stor feil som ikke klarer å møte opp/levere inn innleveringer/gjøre det bra på prøver. Men jeg har det så vondt at det er vanskelig å fokusere på skolen. Jeg forstår godt dersom du synes spørsmålet er for personlig til å svare på, og om du synes det så beklager jeg veldig. Masse kjærlighet fra meg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. hei, beklager sent svar. jeg kommer ikke til å publisere noe utdypende om dette på nett, men hvis du sender meg en mail på iiduunn@hotmail.com, så svarer jeg gjerne utdypende på spørsmål. :) vil gjerne hjelpe, men vil også ha kontroll på hvem som ser det.

   Slett
 7. Hvordan er forholdet mellom deg og Ole? Hva liker dere å gjøre sammen og har dere noen fremtidsplaner?

  SvarSlett
 8. Når man kjøper plugs, hvor mange gr er mm/omvendt?
  Når ble du og Ole sammen, og når er deres neste "anniversary", hvor lenge har dere vært sammen da?
  Når tror du at du kommer til å flytte hjemmefra?

  SvarSlett
  Svar
  1. http://www.eargauges.net/info/ear-gauge-sizes.html her er oversikt til spørsmål nummer én. :)

   Slett
 9. Hvor er designet ditt fra?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. den er en standarmal (den enkleste) som jeg har dulla litt med på avanserte innstillinger. :)

   Slett
 10. hva liker du å lese til forskjellige årstider?
  klassikere eller moderne?
  sorterer du alfabetisk eller etter farger?
  en film du kan se om og om igjen?
  et godt minne fra dette året?
  har du vært i en alvorlig ulykke?
  beste gaven du noen gang har fått?

  SvarSlett
 11. hei hei fine deg. hvorfor er jeg ikke inne på bloggen din oftere? leser lite blogger, men når jeg først går inn her blir jeg alltid glad eller inspirert.
  Jo mitt spørsmål er, hvordan holder man et forhold levende så lenge som du og ole har holdt sammen? har du noen triks eller tips på hvordan man kan holde gnisten i et forhold?

  SvarSlett
 12. Hvordan var det når du utvidet ørene? Hvordan renset du? Hvor lang tid brukte du osv?

  SvarSlett
 13. På en skala fra 1-10, hvor bra har du det for tiden? <3

  SvarSlett
 14. Du har ett år igjen på vgs med design og håndverk. Du har ingen 'vanlige' fag det siste året, bare design og håndverk. Du har ett år igjen på vgs, mens de andre i kullet ditt er ferdig. Ville du tatt det siste året i Oslo (flyttet hjemmefra og fått bortebo + bokollektiv) eller fortsatt å være i tbg?

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.