torsdag 15. januar 2015

førerkort, savn og reise

Jeg har fått førerkoret i posten og selv om jeg er stygg på bildet, så er jeg så stolt og glad. Meldinger om gratulasjoner tikket inn, og lettelsen er enda enorm. Jeg klapper meg selv på ryggen: for jeg greide det. Hurra! (jeg tror ikke jeg helt forstår det enda)

Tirsdag klokka 05:01 dro Ole med toget og jeg kjørte han. Tiden gikk så fort, og hadekysset var så kort og jeg tror uansett hvor lenge før toget vi hadde kommet, hadde det gått for fort. I dag har vi vært kjærester i tre år, og selv om det er under en uke siden han dro så føles han så langt unna (det er noe annet når man vet han er i samme kommune).

Jeg har kjøpt flybilletter og ordnet for februar. Warszawa, Lincoln og Paris. Det kiler litt i magen og jeg er spent og kanskje litt redd. Jeg har ikke reist sånn ordentlig helt alene utenfor norge før. Jeg gruer meg til når jeg syns ting er vanskelig eller dumt; å være "helt alene" om det. Men! Jeg ordner selv og jeg skal jo bo hos venninner nesten halvparten av turen så jeg har en positiv innstilling. 

Jeg har ikke helt lagt av tid til å skrive litt med dere, så jeg ville bare skrive litt kort hva jeg tenker på akkurat nå.

Hva opptar deres tanker om dagen?

på kafferietvintersoli eidsfoss(fra et kafferietvisitt med malin, ole i kveldssol dagen før han dro, og en vakker vintermorgen i eidsfoss)

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med lappen, kjære deg ❤ du er ei flink ei! Bildet av Ole og sola var sinnsykt fint.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med lappen :D :D Om dagen så tenker jeg veldig på min søster som mistet barne sitt i magen. Veldig trist :´(

  SvarSlett
  Svar
  1. dette stakk å lese. kondulerer masse til søsteren din. så forferdelig :(

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.