søndag 4. januar 2015

mitt eneste nyttårsforsett

I dag skulle jeg stå opp tidlig for å skjerpe døgnrytmen, men det kan jeg ikke skryte på meg at jeg fikk til. Etter en sein frokost styra jeg mye med skole, reise og annen planlegging. Jarand og jeg delte et granateple som sang sitt siste vers fra fruktskåla og like etter dukket Sigrid og Ole opp. Alt i alt har det vært en veldig rolig søndag. Forresten har jeg dulla litt med designet! Litt lettere å lese nå, kanskje?

granateplesøndaggranateplesøndagJeg kjenner jeg er spent (og kanskje til og med litt nervøs) på dette året. Jeg blir tjue og mitt eneste nyttårsforsett i år er å være mer voksen. 

For i år utfordrer jeg meg selv til å gjøre mer på egenhånd, finne ut av mer selv, ta enda mer ansvar, prøve ut nye ting, men også være voksen på den måten å spørre om hjelp når jeg står fast. For jeg vil gjøre feil, tabbe meg ut og gå på smeller, og det er viktig å være voksen nok til å be om hjelp og veiledning. 

(Hallo?? Dere er så musestille i kommertarfeltet! Jeg ser dere er innom!?)


Har du noen nyttårsforsetter i år? Eller et mål ved året?

22 kommentarer:

 1. Jeg har et nyttårsforsett om å prøve å ha det bedre med meg selv og andre. Jeg er så sykt negativ, og derfor har 2014 vært et veldig fælt år, så jeg må være mer positiv og ha det bra :D

  SvarSlett
  Svar
  1. fint å lese at du tar tak i det selv! jeg tror vi alle kunne hatt godt av å være litt mer positive av og til. :)

   Slett
 2. Mine nyttårsforsett er å smile mer, klage mindre og bli flinkere på å komplimentere andre (og meg selv) <3

  SvarSlett
 3. Mitt er å drite i hva andre mener om meg, bli flinkere til å rose og si snille ord, komplimentere andre oftere og bli fornøyd med meg selv. Akseptere meg for meg. :)

  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. det hørtes veldig fint ut. håper du og jeg klarer det!

   Slett
 4. bloggen din er så nydelig. Mine forsetter er å fortsette å være like flink på skolen(hehe), være sprekere, komme igang med jobb, være gladere mot andre, være mindre deppa, mindre negativ mot meg selv. Og ta mer finere bilder, haha. Ønsker deg et skikkelig fint og godt år<3

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk hannafin. er med på nesten alle dine!

   Slett
 5. Jeg har lært den siste tiden at minner skal være i hjertet(og på bilder) ikke i bokser på loftet. Det er jo der alle suvenirene og slikt havner. Så jeg skal kaste masse ting. 2014 var et veldig kjedelig år med mye sykdom og veldig få nye opplevelser, så i år skal jeg rett og slett gjøre flere nye ting :)

  SvarSlett
  Svar
  1. det høres fantastisk ut Otilie. jeg ønsker deg et kjempefint nytt år. <3

   Slett
 6. Åhh! Idunn, jeg følger med hver dag.. Du la jo merke til at jeg ville ha mer blogging fra deg som jeg sa ifra om på instagram :) Jeg blir så inspirert og motivert av å lese ordene du skriver og studere bildene du tar! Jeg blogger selv, www.kivo.blogg.no Håper du har fått en fin start på det nye året, lykke til med forsettene dine! De virker veldig interessange og viktige! Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg legger stort merke til deg, Lotte. Og jeg setter stor pris på at du følger meg. <3

   Slett
 7. Bildene dine er så fine <3 jeg tror det viktigaste nyttårsforsetter mitt er å legge merke til de små, fine øyeblikkene. De er så viktige å ta vare på..c: elsker bloggen din, Idunn!

  SvarSlett
  Svar
  1. det er noe av det viktigste det, sofie. tusen takk!

   Slett
 8. Har faktisk så godt som akkurat de samme nyttårsforsettene som deg, haha! Føler jeg må skjerpe meg nå som jeg blir 20 om knappe 25 dager! Håper vi klarer dem begge to :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, men åh så hyggelig at det er andre i samme båt! gratulerer med tjueårsdagen, på forskudd!

   Slett
 9. Høres fornuftig ut Idunn, men husk at du har plenty tid på å være voksen. Er ingenting galt i et ungt sinn. Fint å ta ansvar for seg selv og være selvstendig, men det er viktig at ikke alt blir så seriøst.

  Har et forsett om å være bedre på å overraske kjærsten min, for det fortjener hun. Og bli flinkere til å ta bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan jeg ikke ha et ungt sinn, men likevel ta ansvar for livet mitt og være selvstendig? Det tror nemlig jeg. Jeg mener kun voksen på den måten at jeg ønsker å være mer selvstendig og føle at jeg får til ting selv. Være litt stolt av meg selv.

   Så fint nyttårsforsett. Hun er heldig som har en kjæreste som spanderer nyttårsforsettet sitt på seg.

   Slett
  2. Jo det kan du så absolutt. Det er akkurat det jeg mener. Jeg bare liker ikke at folk skal begrense seg selv på grunn av alder, la være å gjøre tingene de liker, og si/tenke ting som "det kan jeg ikke gjøre lenger, det er jeg for gammel til". Jeg misforsto deg visst i blogginnlegget, jeg ser du skrev i kommentaren under her at du kun mener voksen i form av å være mer selvstendig.

   Takk, håper jeg får det til. Det er så lett å glemme å gjøre sånne små, men viktige ting for hverandre i hverdagen.

   Slett
  3. jeg vil alltid gjøre det som driver meg og som jeg elsker. jeg hadde aldri greid å leve med begrensninger på den måten at jeg ikke kan gjøre det jeg liker og syns er gøy/viktig.

   Jeg er så enig. Selv om man har vært kjærester over lang tid, så er det viktig å fortsatt "imponere" og vise at man ikke tar for gitt. <3

   Slett
 10. Har egentlig gitt opp nyttårsforsett, etter mange feilende forsøk. I år skal jeg fokusere på alt som er bra. Lese bøker, ha på fine kjoler, drikke te og smile masse. Jeg tror det å bli voksen er å vite hvordan du skal oppføre deg i forskjellige situasjoner og å ha egenskapen til å kunne være barnslig når det passer seg, så ikke stresss så mye med det.
  Håper dette året blir bra for deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, håper du også får et kjempefint år!

   Som jeg skriver i innlegget (vet ikke om det kommer tydelig nok frem), så mener jeg voksen kun på den måten at jeg ønsker å være mer selvstendig.

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.