torsdag 9. april 2015

Mars

Mars smatt forbi i lynfart. Mars gjør jo alltid det. Klokka er stillt og nå flyr vi mot vår og jeg hører masse på DeLillos. Det er vårtegn, det.

"Ja, så har det blitt vår, i år. og våren er en klisjé, men hva gjør vel det?" synger DeLillos og jeg synger med og kunne ikke vært mer enig. Og tilfeldigvis elsker jeg både klisjéer og våren.

I mars tok jeg passbilde. Pappa sier at passbildet skal være stygt, fordi om man likner på passbildet så trenger man ferie. Siden siste portrett er det blitt regler om at du ikke engang får antyde et smil, og ørene skal vises: men passbildet skal være stygt, så skjønner jeg at visse midler må i bruk.

I mars vasket jeg den rosa sykkelen min og gjorde den klar for turer fremover.

I mars så jeg solformørkelsen igjennom negativer og fikk vondt både i hodet og i øynene. Også ble jeg litt svimmel fordi midt oppi den lille hverdagsbobla får jeg en påminnelse på at jeg er så vanvittig liten.

I mars ble jeg tjue, og henta forhåndsbestillt mangovodka på vinmonopolet på dagen min. Stor dag.

bursdagskakelunsj

og i mars var jeg i portugal og besøkte venner jeg har fra utvekslingsprosjekt på videregående. Det var fint å komme seg bort, fint med gjensynsglede og fint å kunne gå med bare legger (pluss at jeg gikk glipp av den plutselige snøstormen her i norge. ops)

vakreste catarina

4 kommentarer:

 1. Å så fint du har hatt det og så glad jeg er for at du blogger <3

  SvarSlett
 2. åh Idunn! du har så ufattelig koselig blogg med utrolig fine bilder! savner litt videoene dine, du har så behagelig fin stemme!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen tusen takk! kanskje jeg får smelle sammen noen videoer eller podcaster etter hvert! vi får se :) tusen hjertelig takk uansett

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.