mandag 27. april 2015

vårstemning

Sola står opp før jeg kjører mamma til toget, og jeg er så glad våren tydeligere og tydligere synes i både mennesker og natur. Jeg strekker armene ut slik som trærne for å ønske sola velkommen. Hun er så fin. Fin mot kinna når man triller nedover slakke bakker på sykkel, fin som slør igjennom friskgrønne trær, - ja hun er så fin at mennesker kjøper softis i 14 grader, så lenge hun blir litt.

Jeg elsker å se mennesker spire og våkne til liv slik vi gjør om våren, for vi er ikke så avanserte, og annerledes fra naturen som vi skal ha det til. Vi er så opptatt av duppeditter med skjerm, men likevel gleder det meg at man kan låse iphonen og myse mot varme sola (etter at vi har postet et bilde av det selvfølgelig.. "#solskinn").

For noen dager siden så jeg at det var utsolgt for sykkellåser, og jeg ble varm på innsiden. Jeg møter på glade mennesker på tur i skogen, som smiler varmt og sier hei. Jeg blir så inspirert og glad. La oss lage bærsmoothie og kjøpe pene sugerør! Jeg vil danse, jeg vil synge, jeg vil skrive, jeg vil tegne! Frem med vårjakke og frem med lette vårsko! La oss lukte på blomster og nyse litt av pollen: "åh jeg hater pollen" men jeg elsker det er vår.

Siden sist jeg har skrevet her har jeg møtt på lars lillo-stenberg, og dere husker jeg skrev at delillos er vårtegn? Jeg trenger ikke si mer, gjør jeg?

vårens første tur igjennom skogenvårens første tur igjennom skogenVakre vakre sykkelen min. Og mitt nye nett fra tgr (recycle or die står det).

11 kommentarer:

 1. Åh, dette innlegget var fantastisk <3<3

  SvarSlett
 2. Åh, nydelig skrevet og helt nydelige bilder :D

  SvarSlett
 3. Gud jeg elsker bloggen din <3

  SvarSlett
 4. åå. perfekt, ganske enkelt

  SvarSlett
 5. våren er så fin! og dette var et veldig fint innlegg. og GUD så misunnelig jeg er på deg fordi halo sykkelen din er helt sykt fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk <3 ja den er litt tung i oppoverbakke, men ellers elsker jeg den så høyt så høyt!

   Slett
 6. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ website nổi tiếng Mỹ là mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.