tirsdag 5. mai 2015

love is...

Jeg var i en helt bevisstløs søvn forbi samtaler, alarmer og liv frem til langt langt ut på dagen i dag. Da jeg la meg igår var jeg ambisiøs for dagen i dag og hadde mange punkter på agendaen, så da jeg våknet langt bak skjema til en dunkel og grå regndag falt jeg litt.
Noen timer på kafé med bok og 3 for 2 på peoner senere løftet det seg litt, og selv om jeg sitter med en tung følelse i brystet og vil hikstgråte litt, har jeg fått gjort noe av det jeg skulle ha gjort i dag. Så dagen er absolutt ikke like håpløs som det jeg følte da jeg våknet.


Noe annet som fikk meg til å trekke på smilebåndet idag var illustrasjoner av kjærlighet i hverdagen av Puuung. Ville dele de jeg relaterte mest til med dere.Alle de fine fine illustrasjonene til "Love is..."  finner du her. Hjerte!

3 kommentarer:

 1. Kjenner meg skikkelig godt igjen i følelsen man får da man ikke får gjort halvparten en gang av det man hadde tenkt. Ofte skriver jeg lange to do-lister, men så skjer det ting sånn at ting ikke går etter planen og det hater jeg. Om det så er at jeg sover bort halve dagen eller at mamma skal ha meg med hit og dit og trenger hjelp til noe og plutselig har jeg ikke tid til noe.
  Men kafé, peoner og bok hørtes jo superfint ut, da! :)

  Takk for at du delte disse tegningene, for herregud jeg elsket dem!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, det ordner seg ofte litt utover!

   åh, bare hyggelig du. du burde besøke hele samlingen (linket i innlegget), er hundre illustrasjoner totalt å drømme seg bort i. ha en fin uke!

   Slett
 2. Ååå så illustrasjonene her om dagen, nydelige! Så du hadde lagt igjen en kommentar angående mailen min på den gamle bloggen min (hunfranummer13), så her er den nye bloggen min :) Skal bli flinkere altså! Håper du har det bra <3

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.