torsdag 14. mai 2015

københavntips søkes

Dagene suser avgårde innen hver gang jeg rekker å sette meg ned for å skrive litt her. Siden sist: Mye mailer og telefoner i forbindelse med studiene til australia (det har jeg ennå ikke annonsert her, for det ble litt for skummelt), jeg har drukket for mye iskaffe, har vært i overkant revet med i paradise hotel, hjulpet med å filme litt til musikkvideo, og Ole og jeg får endelig realisert drømmen om kjærestetur til København. Har noen københavntips å dele? Fine plasser, god mat, bra kaffi eller fine muséer (og annet): tar imot alt av tips.

Idag hadde jeg på en fin kjole jeg har helt glemt jeg hadde i skapet og Ole og jeg gikk tur til månedammen. Også tok vi et sånt kjærestebilde, for det er så lengesiden nå. (<3)

kjærestebilde ved månedammenIMG_1022

6 kommentarer:

 1. Frokost/lunsj på "the Living room", en tur innom Christiania og vandring langs kanalene, God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, skal sjekke ut living room. Håper de har noe godt vegetarisk. Vet ikke om vi får tid til å dra innom christiania akkurat denne gangen, men vandring langs kanalene hørtes veldig fint ut. :) Tusen takk for tips!

   Slett
 2. Anbefaler på det sterkeste å dra til Nemoland, Christiania. Vanvittig hyggelig sted med god mat, koselig og alternativ atmosfære! Ikke la dere skremme av pusherstreet, det er så mye mer ved christiania enn det

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tips! Jeg tror ikke vi prioriterer christiania denne turen. sparer det til senere. :)

   Slett
 3. Spis frokost og lunsj på Nørrebro (Elmegade, Jægerborgsgade og Blaagaardsgade har mange bra steder), dra på shopping i Studiestræde i sentrum, dra ut på Vesterbro (Kødbyen), Prioriter å henge i park (Frederiksberg Have, Kongens Have er spesielt fine), gå en tur langs Søerne (stor kunstig innsjø midt i byen), gå en tur i Assistentens Kirkegård (nydelig og litt dyster park/kirkegård hvor bl.a H.C. Andersen er gravlagt), besøk Christiania (som nevnt av de over meg, ikke så skummelt som det kan virke som), kjøp øl og sett dere på Dronning Louises bro, og glem for all del ikke å kjøpe noe bakverk på Lagkagehuset (bakerikjede som fins over hele byen) <3 København er verdens beste by, og jeg tror dere kommer til å kose dere ihjel. Ta masse bilder og blogg om det når du er tilbake please. God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, nei men så overveldende mange fine tips. Skal absolutt ta de med. Tusen takk Åshild! Lover å ta masse bilder og blogge om det. <3

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.