søndag 24. mai 2015

litt bilder og litt tekst

skjønnhetenskoskifte
Et lite bilde fra siste finish før musikkvideoinnspilling og et fra skoskifting under albumforsideshooten. Sistnevnte var fryktelig kaldt.

Avokadofamilien til Aurora.
Avokadoplantefamilien til Aurora, fra en liten stund siden. Vi laget litt texmex, drakk jordbær/hylleblomstdrikk og pratet.

linnéa og peoner
Fikk endelig startet på kjære (som jeg fikk til jul av ole) og det var 3 for prisen av 2 på Peoner. Angret ikke et sekund. I boka har jeg ennå god jul-bokmerket.

regnværstung
Lykke litt regntung på en regnværsdag.

trøtt kjæreste
Trøtt kjæreste fra morgenen igår. Med kaffi.

i hjalmarbakken
vakreste i verdensnujernsvaffelDisse tre bildene tok jeg igår. Første er av vinduskarmen i hjalmarbakken i eidsfoss, nummer to er av den skjønneste av de skjønne; kjære Madelen, og siste er av snuvaffeljern og vaffel in the making. God var den også.

københavnforbredelser
Dette bildet tok jeg tidligere idag. Ole og jeg drakk te mens vi søkte opp og skrev ned litt forskjellig til københavnturen neste helg. Gleder meg sånn at det kiler i magen.

7 kommentarer:

 1. Innmari fine bilder, Idunn!

  SvarSlett
 2. Herborg Bjåstad25. mai 2015 kl. 12:36

  Fytti så fine bilder! Du er DYKTIG. Hvilket kamera og redigeringsprogram bruker du?

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, så utrolig hyggelig!!! tusen takk! jeg har canon 60d, tar i sraw og redigerer i photoshop raw + litt curver og justeringer i photoshop cs5 <3

   Slett
 3. Åh, Idunn! Jeg blir så glad når du blogger for tiden. Du tar så utrolig vakre bilder, og skriver vakre ord som gleder sjelen. Virkelig en oppmuntrer i hverdagen! Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 4. Glemte å ha bloggen som nettadresse, hehe... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg kjente deg nok igjen på navnet! hihi. tusen takk for fin kommentar!

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.