mandag 1. juni 2015

velkommen juni

I dag er det første juni. Første sommermåneden. Omgivelsene ble fort flere nyanser grønnere og epleblomster og lyselilla syriner springer ut og vi har en sol som nå står litt høyere på himlen. Hjertet mitt banker ekstra for denne tiden av året; senvår/ tidligsommer.

første juniUntitled

Åh jeg skal gjøre så mye gøy i juni: skal spise jordbær med venninner, sigrid og vennene fra england kommer (vi skal vise frem litt norge), madelen og jeg skal flytte henne inn i oslo, fløteis, eidsfossfestivalen, bade litt /sole meg litt også er det er litt skummelt og rart å si høyt men neste måned så flytter jeg til gullkysten i australia (!).

8 kommentarer:

 1. For en fantastisk blogg du har <3

  SvarSlett
 2. Kan kommentaren min drite i å bli slettet før den er publisert, fy så irriterende å skrive på nytt, haha. Så himla gøy med Australia!! Å bo der en stund har vært en drøm for meg lenge. Gleder meg til å følge med på hvordan du får det der nede. Juni blir garantert en fin måned! <3

  SvarSlett
  Svar
  1. hææ, vet du hvorfor den blir slettet? kan det være noe feil med designet her? åh, ja jeg gleder meg og gruer meg helt ekstremt for å flytte, men det går nok helt fint. Skal prøve å oppdatere og være flink derfra og!

   Slett
 3. Så fine bilder(og de fra turen også foresten)! Blir så glad når du blogger. Du er en skikkelig inspirerende sjel, Idunn :)

  SvarSlett
  Svar
  1. åh! tar med meg det til tunge dager. tusen takk!

   Slett
 4. Hei idunn :) Du har en helt herlig blogg! Både innholdsmessig og designmessig! Den er så original :) Jeg lurte bare på, hvordan klarer du å få så fint design? Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har brukt et grunnlagsdesign som er i blogger som er enkelt og hvitt, også har jeg dullet og brukt designbygg for å gjøre det litt mitt! tusen takk!

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.