søndag 5. juli 2015

Juni var et svisj

Jo lengre tid jeg venter med å skrive, jo større blir skrivesperren. Så blir det skummelt alt sammen. Plutselig var junimåned gått og for er herlig måned dette har vært. Jeg skal ramse litt opp for dere, selv om mange av dere har fulgt meg på instagram. Takker masse for at dere fortsatt stikker nesa innom her.

Åhh juni har vært en vakker måned med mye fine følelser, solskinn, blomster og kjærlighet. Dagene har rast avgårde med smil og latter og moro.

I starten av juni kom Sigrid hjem og hun hadde tatt med seg sine nærmeste fra england. Åh, det var så fint å se sigrid igjen. Vi tok en hyggelig tur til oslo i solskinn, spaserte rundt det som var verdt å se, spiste is, hadde en dag med grillings, og innen de dro hjem hadde de lært og hadde enorm forståelse for hva 'koselig' vil si.Den 10. juni dro Tilla og jeg ut på bjerkø for å spise blåbærpannekaker, drikke havremelk og ha det hyggelig med føttene høyt mens vi dyrket sommerfregner på skuldre og neser (og det ble vellykka).Siv ble tjue år lørdagen etter og det var feira med partyhatt, god mengde vannmelonbacardi, selskapsleker og god mat.

fra den sekstende juni og helt frem til st.hansaften var jeg så og si hele tiden med Madelen. Softis, natursti, oslotur med innflytning (veggispizza og øl på gulvet), eidsfossfestivalen og innmari mye skrattlatter oss i mellom.

Ellers i juni har det blitt en del vannmelon, hyttetur, avreiseseminar før australia (!!!), enda mer jordbær, litt mer hyttetur, ordna blomster hos mormor, grått fordi hovefestivalen mangler, sykt mye veggisgrillmat, vin, spaseringsturer og nå for noen dager siden hadde jeg en liten avskjedsfest med noen innmari fine folk.I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen på hytta på bråtøy og fikk endelig mannet meg opp til å publisere noe her. Jeg drar til australia om under ti dager og sommerfuglene i magen er på størrelse med bymåker. Blir helt svimmel. Innmari gøy!

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, Idunn! Så spennende med Australia :)

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, takk signe! :) ja, det kan du trygt si!

   Slett
 2. Så fint innlegg! Skikkelig kult at du skal til Australia. Lykke til <3

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk! det kommer godt med <3

   Slett
 3. Hørtes ut som en innmari fin måned! Gleder meg til å høre om Australia, åh, håper du kommer til å være flink til å oppdatere oss <3

  SvarSlett
  Svar
  1. ja, jeg må jo få ut alle de nye inntrykkene noe sted. <3

   Slett
 4. Åhhh, skulle ønske det var jeg som skulle til australia :)<3

  SvarSlett
 5. juni høres bra ut da!! men altså, juni var virkelig et svisj, hvor ble det av. god tur til australia!

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.