søndag 6. september 2015

En markedshelg

Fredagen var jeg på matmarketta i Miami, som er en suburb femten min unna hvor jeg bor. Dette matmarkedet er hver fredag og lørdag, og det er et smau av matboder vegg i vegg, stort sitteområde og en scene med livemusikk. Det lukter deilig av hjemmelaget mat, krydder, frityr, karamellisert frukt og nybakt gjærbakst. For godt lokalbrygget øl, og cider, og vin, og drinker. Jeg koste meg med en steinovnsbakt veggispizza med tynn bunn, og øl fra burleigh (hvor jeg bor).

(jeg greier jo ikke ta brukbare bilder i glødelys, men her har dere forsøkene)
Miami MarkettaMiami MarkettaMiami MarkettaNoe redusert ruslet Malin og jeg til The Farmers Markets idag tidlig. Der rant det over det av nydelige håndlagde smykker, planter, såper, pynt, drømmefangere, mat, ekstremt mye lokaldyrket frukt og grønt og god stemning.
Village MarketVillage MarketVillage MarketVillage MarketVillage MarketJeg kosa meg veldig. Spiste raw vegan fantastiske nachos, kjøpte latterlig billig mais, løk og cherrytomater, honning og en cleanse juice av ingefær og gulrot i håp om å kvitte meg med syllefyken.

Village Market
Litt av gårsdagens fangst. (gleden var stor med honning på toast og presskannekaffi med rismelk til frokost i dag tidlig).

Etter litt frokost i morgensola, kledde jeg meg og gikk til the village markets. I dag gikk jeg alene, men mennesker er så pratsomme og hyggelige at jeg var alt annet enn ensom. Den sjette september er farsdag her i australia, og dermed var det masse tilbud, glade barn og brede smil. Timene gikk fort, og jeg endte opp med en vintage armbånd og noen svære runde solbriller fra en gjenbruksbod.

The Village Markets
The Village Markets
The Village MarketsThe Village MarketsThe Village MarketsThe Village MarketsThe Village MarketsThe Village Markets
(og det gjorde jeg! her satt jeg og hørte på livemusikk og spiste en superdigg miniveggieburger. Kom en jente og satt seg med meg og vi gynga med til musikken).The Village MarketsThe Village Markets
The Village MarketsThe Village Markets

Har hatt det knallfint. Jeg har forelsket meg helt i markeder etter at jeg flyttet ut. Atmosfæren og alt er så fantastisk hyggelig. Hva har du gjort denne helgen?

5 kommentarer:

 1. Er SÅ glad for at du er tilbake igjen Idunn! Inspirasjon i hverdagen er det du skriver!
  Ønsker deg en fin uke, og mange nye opplevelser i Australia :)

  SvarSlett
 2. Liker skrivingen din bedre og bedre for hver gang du poster noe. Enten det er her, på Instagram, eller hvor det nå bare måtte være. Du er flott <3 (Og det er forresten det nye designet ditt også!)

  SvarSlett
  Svar
  1. åååh tusen takk, frida. måtte jo til slutt poste et nytt innlegg. takk for at du heier på meg

   Slett
 3. Er fortsatt innom her titt og ofte, savner skrivingen din og håper på noen ord fra deg igjen snart. Du er flink <3

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.