lørdag 10. mai 2014

skole/helvette

Jeg spiser overprisede blåbær fra Meny og drikker grønn te fra en mumikopp med mumi på. Det vil si, jeg drikker ikke te akkurat nå fordi jeg brant meg og derfor lar jeg den stå til den blir lunka slik at jeg er hundre prosent sikker på at jeg ikke brenner meg igjen. Det er så vondt å brenne seg på tunga. Blåbær er godt da.
Jeg har så mye skolearbeid nå at jeg har lyst til å dunke hodet mitt flere ganger i bordet, men jeg lar være. Jeg har så mye jeg burde gjort som jeg ikke orker å starte på og jeg er så i feriemodus og jeg kommer meg ikke ut (eller inn i skolemodus igjen, om du vil)

Gråter heller i fosterstilling over hvor dårlig jeg gjør det enn å faktisk legge en innsats i skolen og få bestått i faget. Jeg har fått fagvarsel i et par fag, har altfor høyt fravær og jeg orker ikke bry meg. Jeg føler meg passe teit skal jeg være ærlig.

Jeg har i det minste ikke en Yolo- tatovering sånn som Zac Efron


(sorry at jeg ikke tar så mye bilder av mat, men det er ikke så mye annet spennende rundt meg enn mat og skoleoppgaver)

4 kommentarer:

 1. Stå på, Idunn. En dag vil du på ny kjenne friheten. Du klarer deg ut skoleåret, og bare husk å alltid ha noe å glede deg over/til. Det er viktig, har jeg erfart. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for oppmuntring, finis. det betyr mye for meg :)

   Slett
 2. Kjenner meg for godt igjen.. Er helt utslitt.Har også fått varsel + mye fravær. Blir jeg psykisk syk, blir jeg fysisk syk... Dette kan hindre meg i å komme inn på skolen jeg har så inderlig lyst til å komme inn på. Den skolen er min eneste utvei. En sjanse til å få venner, og sjansen til å studere det jeg vil.
  Vet ikke om dette hjelper noe særlig, men jeg synes hvertfall det er fint å vite at man ikke er alene/alene om noe. Stå på kjære deg! Du er fantastisk, og det er GARANTERT noe på skolen du er veldig flink til. Det er jeg sikker på.
  Sender en cyberklem-

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, tusen takk fine deg. cyberklem tilbake <3

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.