tirsdag 7. oktober 2014

en grå dag og en rosa sløyfe

I dag var en slik regnværsdag hvor regndråpene rant om kapp ned vinduet flere ganger. Jeg, min frostgrønne kånken og kameraet mitt var på tokt i formiddag men jeg fant ingenting jeg ville forevige, for det var rett og slett for mørkt og for tungt ute.

Senere på dagen lyste Siv Amanda opp den ellers grå dagen hvor vi kappgikk over brostein under åpen himmel mellom fretex, kaféer og en kreftforeningbod hvor vi kjøpte et rosa sløyfe-armbånd hver. Det hører til oktober, syns jeg. Det er tross alt rosa-sløyfe-måneden.

I skrivende stund sitter jeg på rommet til kjæresten min og venter på at han skal komme hjem fra jobb. Lana, jeg og en kopp te. I gårkveld ordnet vi på headeren så den er 1. litt oppdatert og 2. litt riktig i forhold til årstid. Jeg er veldig fornøyd.Ellers lurer jeg på hva dere gjør om dagen? Jeg har fått null kommentarer på de to siste innleggene mine og det syns jeg er leit.. for jeg vil jo gjerne høre fra dere. Hva dere tenker, hva dere mener, hva dere har opplevd og hva enn dere måtte ha på hjertet. Hallo?

18 kommentarer:

 1. Synes det er trist at ikke flere legger igjen kommentar til deg, Idun. Du skriver så flott og så levende. Jeg synes det er noe trist over alt du skriver om høsten for tiden. Selv liker jeg den ikke så godt, men det er da så mye flott i den om du leter på de rette stedene. Det handler bare om å se der ingen andre ser, og tenke den veien ingen andre leder deg. Det kan være mørkt og tungt, men det som er over kan være lett og lystig.

  Håper du får flere kommentarer snart, blogging er ikke gøy når man føler at man ikke snakker til noen..
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fin kommentar, fine deg. Ja det er kanskje noe tungt over alt jeg skriver, men det er ikke bevisst for jeg er glad i høsten: den friske luften, fargene og store skjerf. Det er slutten av oktober/november/desember/de mørkeste mest regntunge månedene jeg ikke setter så veldig stor pris på.

   hjerte til deg.

   Slett
 2. Du er ikke den eneste som syns gråværet og kalde føtter i vått gress er trist. Oktober er en måned jeg ikke klarer å bestemme meg for, rett og slett. Jeg elsker alle fargene, forandringene, og at jeg endelig kan tulle meg inn i et skjerf og se på netflix hele dagen uten dårlig samvittighet fordi det regner så mye.
  Men allikevel er det en overgang til mye mørkt og slitsomt også. Mørketiden sniker seg innpå, og jeg kjenner det blir tyngre og tyngre å komme seg opp med rak rygg og et smil om munnen. Men - vi må gjennom det! Vi får bare se fram mot høydepunkter som halloween, peiskos, førjulstid og den første snøen som kommer om om noen måneder.
  Klem til deg, Idunn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nøyaktig slik jeg føler det også. Det er så mye vakkert i omgivelsene, men likevel så kommer det energisugende mørket og drar ned så mange ganger.

   tusen takk for fin kommentar, finis. klem!

   Slett
 3. Såå innspirerende, som alltid! Hverdagen går i skole, te, musikk og latter :)
  Håper du får en fin kveld. PS. La igjen en kommentar i det forrige innlegget, men den er tydelig vis ikke blitt publisert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk fine Lotte. Du er så gull. <3

   Slett
 4. Det er ikke det at jeg ikke svarer, jeg leser konstant bloggen din og følger med på instagrammen din hverdag. Men savner mere når du skrev på bloggen din, den va så enkel å bla i, full i søte blomster og du skrev mye oftere.. Skal prøve å kommentere oftere, men har ikke alltid tid!

  SvarSlett
 5. Jeg har alltid vært glad i bloggene dine, men nå som du skriver på denne får jeg bare en slags tom følelse av gode skildringer i innleggene dine istedet for det jeg nettopp skrev og et faktisk godt innhold. Leser alt, men har ikke alltid så mye å si. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg forstod ikke helt hva du mente her. Jeg skriver tettere opp mot følelsene mine på denne bloggen derfor syns jeg det er leit at du finner den mer tom.

   Forrige bloggen min var kanskje mer aktiv og søt og full av blomster, og selv om jeg aldri har ønsket å fremstå falsk så har det vært store deler som har vært både kunstig og tilgjort. Men det er jo litt forskjellig hva mennesker oppfatter i det jeg skriver.

   Jeg kan prøve å publisere mer tanker og følelser enn kun hverdagsbetraktninger? Tror du det kan hjelpe? :) Tusen takk for at du følger meg uansett.

   Slett
 6. Du skriver så fantastisk flott, Idunn og jeg burde vært utrolig mye flinkere til å kommentere. Ønsker deg en fin kveld videre <3

  SvarSlett
  Svar
  1. fine deg, otilie. jeg vet jo godt hvem du er, og jeg setter stor pris på at du har fulgt meg så lenge som du har. <3

   Slett
 7. Bloggen din er så fin Idunn. Jeg tråler finn.no etter en fin bruktsykkel som jeg kan sykle rundt i Bergens gater med. Har ikke hatt hellet med meg helt enda, men Bergen er en nydelig by å være nystudent i selv om jeg ikke har sykkel.

  SvarSlett
  Svar
  1. åh takk stina. tusen takk! jeg håper du finner en fin sykkel som du kan trille rundt på, fordi det absolutt noe ved det. kos deg masse i bergen!

   Slett
 8. (Var jeg som skrev det du ikke helt forstod)
  Det jeg prøvde å si, men som jeg ikke helt klarte å få frem, var at jeg kanskje mangler litt mer innhold i innleggene dine. Du skriver utrolig fint, og jeg elsker følelser, men flere tanker hadde kanskje blitt enda bedre ja. Føler kanskje at tekstene ikke har tydelig nok innledning, hoveddel og avslutning? Er ikke helt sikker på hva jeg vil frem til her... er uansett kjempeglad for at du kam være mer de selv her, og jeg vil alltid elske måten du skriver på. Stå på, du er kjempeflink! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. det med innledning, hoveddel og avslutning har du nok rett i, fordi jeg skriver mer kun for å skrive og har ikke tenkt mye over det. jeg skal ta det med meg videre. tusen takk for konstruktiv kritikk og skryt. <3

   Slett
 9. Hei Idunn :).
  Jeg har følgt deg i noen år nå, og uansett om du blogger om blomster, klær eller følelser så får du lirket frem et lite eller stort smil i meg. (Jeg er veldig takknemlig.)
  Du er flink til å skrive, og du beskriver følelsene dine på en god måte.
  Som jeg skrev til deg på Ask.fm :
  Viss jeg er lei meg går jeg på bloggen din så blir jeg glad, du er bare herlig♥!
  svar: åhh ingenting gjør meg gladere enn å høre slikt!
  Jeg håper du har de fint.
  Hilsen en leser.

  SvarSlett
 10. Elsker tekstene dine, du har en genuinitet som gjør det så fint å lese. Skal bli flinkere til å kommentere. for jeg leser jo alt du skriver!
  Her går dagene med til store strikkegensere og rød neglelakk og mange kopper te hver dag i sofakroken med kjæresten. Tusler rundt i gatene på Grünerløkka, studerer folk og gylne blader, og lurer på hva jeg skal gjøre med livet mitt.

  SvarSlett
 11. Heisann! :-)
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i noen år, og det er det en grunn til. Innleggene du skriver vekker følelsene mine, på en måte ingen andre blogger klarer. Uansett om det er et muntert eller trist innlegg, skal du vite at jeg alltid sitter på den andre siden av pc-en, og føler med deg. :)
  Du har et stort talent!
  Stooor klem fra en fast leser

  SvarSlett

legg gjerne igjen noen ord.