onsdag 8. oktober 2014

takk

I dag er det sol ute, sol inne, sol i hjertet og sol i sinnet. Soooool. Mye av grunnen til at jeg har en fantastisk dag i dag er alt av mailer og kommentarer som tikket inn i går kveld. 

Dere er uten tvil de fineste leserne jeg vet om


Takk for konstruktiv kritikk, takk for skryt, takk for pene ord og takk for tankevekkere. Ikke minst takk for en enorm motivasjon. Herregud jeg har for det første innsett at denne bloggen er sykt forutsigbar og ensformig, og for det andre så har jeg innsett at jeg må oppdatere oftere om jeg ønsker aktive lesere i form av kommentarer.


Så nå skal det skje litt endringer her. Jeg skal begynne å dele litt mer enn kun hva jeg gjør og hva jeg ser. Og jeg starter allerede i dag, i et innlegg jeg forbreder til etterpå.


Takk takk takk takk.
4 kommentarer:

 1. Synes du skriver så utrolig fint!

  SvarSlett
 2. Elsker når en plutselig bare opplever en helt utrolig motiverende følelse i hele kroppen. Jeg ble her om dagen veldig motivert til å tegne sammen med onkelen min på et familiebesøk, og nå har det okkupert mye av tiden min i ettertid. Åh, jeg har så lyst til å bli flink å tegne!

  Gleder meg til nye innlegg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. åh hyggelig! Ja, det er en helt fantastisk følelse, absolutt. så utrolig koselig! er det noe sted du legger ut tegningene dine? vil gjerne se! :)

   Slett

legg gjerne igjen noen ord.